Familiedag in Giethoorn

compleet verzorgd

Camping Dwarsgracht in Giethoorn

 

 

Camping Dwarsgracht

De familie Maat  is op deze plek begonnen in 1939 met een boerderij Na inpoldering van dit vervenersgebied is er op de rand van de WiedenWeerribben en Giethoorn de Gieterse Polder ontstaan. De boerderij gebouwd door de Nederlandse Dienst uitvoerende Werken is opgeleverd in 1939. Tot 1997 werden hier koeien gemolken. In 1997 is groot gedeelte van de polder ingericht als natuurland. De boerderij is verplaatst. Nu is er ruimte voor kamperen, sport en spel en een landbouw annex vervoersmuseum. Kamperen, overnachten met eigen caravan, tent of camper is hier mogelijk. Er zijn mooie plekken beschikbaar met prive sanitair. Uw eigen sanitair bij uw caravan, camper of tent!. Ruime en mooie plekken met vrij uitzicht voorzien van stroom aansluiting en gratis WIFI. Voor groepen is er een groepsveld voor familieweekend of clubweekend  om samen te kamperen. 


Trekkershuisje

Onze trekkershutten beschikken over 2 vaste bedden en een 2 persoons slaapbank met koelkast, magnetron en senseo koffiezetapperaat, de trekkershuisjes beschikken over 2 x 2 persoons stapelbedden, toilet en douche, eettafel met 4 stoelen en aanrecht. U kunt deze per nacht boeken eventueel bij te boeken zijn buitenkeuken en dekbedden

Prijzen

Overnachten met eigen tent of caravan of camper is basis tarief  17,50 per nacht incl. 6a stroom aansluiting en gebruik douches/wc incl. 2 personen meerprijs extra personen is 3,75 per nacht. Meerprijs privesanitair is 5,50 per nacht. 

Trekkershut is 35 euro per nacht

Trekkershuisje is 45 euro per nacht meerpijs buitenkeuken is 7 euro per dag


 

 

 

 

 

 

 


 


 


Kaart
Opbellen